Terras zonwering, markiezen, screens, buitenjaloezieen en rolluiken. Vraag vrijblijvend een prijs aan voor zonwering en rolluiken!

Rolluiken
Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de zomerse warmte en winterse kou, het geluid, de inkijk en inbrekers.
De rolluiken zijn zowel electrisch als handbediend leverbaar in diverse kleuren en levering is indien gewenst al binnen 1 week mogelijk!

Daglicht rolluiken
De daglicht rolluiken zijn uniek in de markt en hebben het voordeel van fijne regulatie van het invallende licht en de controle van een aangename ventilatie van de ruimte.

Kamers / kantoren kunnen met dit rolluik individueel worden verlicht, privacy is gewaarborgd en lawaai blijft buiten.
Toch het voordeel van de warmte van het daglicht en in de winter blijft de kou buiten.

Leverbare kleuren: Beige, Ral 9006 en 9016

Technische gegevens:
•max. breedte: 2500 mm
•max. hoogte: 3000 mm
•max. oppervlak: 5 m²
•Gewicht: 3,7 kg/m²
•dekhoogte: 37 mm

Rolpoorten
De Rolpoorten zijn ontworpen voor toepassingen als in garages en bijvoorbeeld in winkelcentra. Met aluminium als uitgangsmateriaal is de betrouwbaarheid van hoge weerstand van het profiel aan corrosie, neerslag en temperatuurschommelingen gegarandeerd.

Screens
Screens zijn de meest effectieve zonweringen. Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten. De Screens zijn verkrijgbaar in de stasndaard uitvoering of WINDVAST.
Gelijk aan de overige zonwering zijn de screens leverbaar in diverse kleuren en dessins.

© 2015 Van Wijk Bouwmaterialen. Website door Seven Seas